Entre tots millorem el Parc

Ja fa uns anys, desde la 3a edició de l’TFM, us varem presentar el projecte solidari “Entre tots millorem el Parc”, una iniciativa que ens va fer i ens fa molta il·lusió portar a terme i que avui dia és una realitat.

Des del TFM volem contribuir a les tasques de manteniment, conservació i millora del Parc Natural del Montseny.

Gràcies a les donacions (lliures i personals) que es realitzen en el moment de les inscripcions, i juntament amb la donació per part de l’organització, la implicació de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona, ens ha permès avançar en el projecte, i poc a poc, anar remodelant algunes de les fonts que es troben en pitjors condicions.

Esperem igualment que segueixin sent moltes més les millores que es realitzin gràcies a la vostra contribució. A les fonts arreglades els hi hem posat una placa on es llegeix l’agraïment a tots els que ho han fet possible. Us anirem anunciant les novetats al respecte.

Moltes gràcies a tothom.
Seguim!

.full-width-6693ace98f7de { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--6693ace98f7de { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/wp-content/uploads/2020/02/SuperRoberto.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }