Entre tots millorem el Parc

Aprofitant la 3a edició de l’TFM, us varem presentar el projecte solidari “Entre tots millorem el Parc”, una iniciativa que ens va fer i ens fa molta il·lusió portar a terme i que avui dia és una realitat.

Des del TFM voliem contribuir a les tasques de manteniment, conservació i millora del Parc Natural del Montseny.

Gràcies a les donacions (lliures i personals) que vau fer en el moment de la inscripció d’anteriors edicions, i juntament amb la donació igualada per l’organització, la implicació de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona, ens ha permès avançar en el projecte, i poc a poc, anar remodelant algunes de les fonts que es troben en pitjors condicions. Primer va ser la Font de l’Arimany i la Font de l’Ferro, fonts que trobem dins el Parc Natural. Les fonts passaven gairebé desapercebudes entre matolls i esbarzers i l’aigua no podia sortir, sinó que es filtrava per les pedres, tot això a causa segurament de les fortes nevades de l’any 2012.

Esperem igualment que siguin moltes més les millores que es realitzin gràcies a la vostra contribució. A les fonts els hi hem posat una placa on es llegeix l’agraïment a tots els que ho han fet possible.

Gràcies a tothom.
Seguim!

.full-width-61e6bef3ec4be { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--61e6bef3ec4be { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/wp-content/uploads/2020/02/SuperRoberto.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }