Entre tots millorem el Parc

Aprofitant la 3ª edició del TFM, varem presentar-vos el projecte solidari “Entre tots millorem el Parc”, una iniciativa que ens va fer i ens fa molta il·lusió dur a terme i que ja avui és una realitat.

Des del TFM voliem contribuir a les tasques de manteniment, conservació i millora del Parc Natural del Montseny.

Gràcies a les donacions (lliures i personals) que vareu fer molts de vosaltres en el moment de la inscripció de la 3ª i 4ª edició, i juntament amb la donació igualada per l’organització, l’implicació de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona, ens ha permès iniciar el projecte, i poc a poc, anar remodelant algunes de les fonts que es troben en pitjors condicions . Primer va ser la Font de l’Arimany, i aquest any la Font del Ferro, fonts que hi trobem dins Parc Natural. Les fonts passaven gairabé desapercebudes entre matolls i esbarzers i l’ aigua no sortia pel broc, sinó que es filtrava per les pedres de darrera degut segurament a les fortes nevades del 2012.

Esperem siguin les primeres de moltes . A les fonts els hi hem posat una placa on es llegeix l’agraïment a tots els que ho han fet posible.
Gràcies a tothom. Seguim!

.full-width-5e4b678a0274a { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--5e4b678a0274a { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/wp-content/uploads/2019/02/Roberto_TFM2019.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }