Trail Fonts del Montseny 2021
#TFM2021

Benvolgut/ benvolguda corredor/ corredora,
La 6a edició del TFM per fí ja és aquí.

Tots hem passat un any horrorós, fastigós, un any intens de pandèmia.
Tot i això hem pres la difícil decisió de tornar a organitzar de nou el #TFM 2021, la  edició que no vàrem poder celebrar l’any passat.

Ganes no ens en falten. Però això no s’ha acabat. La pandèmia segueix i sembla que, per molt que s’incrementin les vacunes, això no s’acabarà si entre tots no hi posem una mica de seny. Molt de seny. Tot i que com us anunciem la cursa la farem el proper juliol, estem dia a dia pendents de tota l’actualitat del Covid, de les normatives i les restriccions que es van comunicant, fins al punt que si el juliol hi ha un mínim risc, aplaçaríem la cursa pel pròxim mes d’octubre 2021.

Però siguem positius! Esperem que les vacunes es vagin incrementant i que quan arribi el 3 de juliol la cosa estigui força controlada, i ja de pas, que l’eufòria s’apoderi una mica de tots nosaltres i puguem tornar a celebrar la festa del #TFM tornant a fer el cabra per les muntanyes.

Res més. Esperem tornar a comptar amb la vostra participació i veure’ns ara si molt aviat!.
Marqueu el #TFM2021 en el vostre calendari i aprofiteu per fer la inscripció com més aviat millor (mireu els preus promocionals).

Gràcies per la vostra atenció i fins aviat,
L’organització del Trail Fonts del Montseny.

Pots seguir-nos a Twitter, Facebook i Instagram. Trobaràs l’enllaç al peu de la pàgina.

.full-width-61e6cd862c445 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--61e6cd862c445 { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/wp-content/uploads/2020/02/SuperRoberto.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }