El Trailet (2,7 Km 90 D+)

Gaudeix d’una cursa diferent, on els més petits acompanyats d’un adult, podreu compartir l’ambient del Trail Fonts del Montseny.

Trailet TFM 2018

FITXA TÈCNICA

Distància: 2,7 km
Desnivell positiu: 88 m
Desnivell negatiu: 93 m
Altitud màxima: 826 m
Altitud mínima: 738 m
Ruta:  Circular amb sortida i arribada a la Plaça Major de Viladrau
Hora sortida: 17:30 h
Hora arribada primer equip: 17:45 h
Temps màxim: 30 min

DESCRIPCIÓ

El Trailet Fonts del Montseny és un recorregut dissenyat per als més petits, nenes i nenes de 6 a 13 anys acompanyats per un adult. A l’igual que les altres curses, el Trailet tindrà la sortida i arribada a la Plaça Major de Viladrau (per confirmar segons mesures Covid).

Al Trailet hi poden participar fins un màxim de 80 equips formats per equips de 2 corredors: un adult i un menor. Els 2 portareu el mateix dorsal i els 2 tindreu la samarreta del V Trailet Fonts del Montseny. El dorsal és recollirà el mateix dia de la cursa.

El circuit està pensat per passar una bona estona amb els més petits i perquè aquests es puguin sentir protagonistes i es vegin representats com si fóssin a la cursa dels adults: amb el mateix ambient a la sortida i a l’arribada, fins creuar la catifa vermella i l’Arc d’arribada.

El Trailet combina diferents tipus de terrenys en el seu recorregut: els primers metres són d’asfalt, després la pista de baixada és de sorra, el sender de l’Oreneta, per arribar a la riera on haureu de sortejar-la entre pedres per a no mullarse. Després pujareu pel corriol que bordeja i travessa la segona riera (amb fang i força vegetació. Compte amb les ortigues!) i la pujada que comença amb la gespa dels Vernets, després les escales i per finalitzar, l’empedrat del carrer Rectoria.

ALTRES

Tindreu avituallament líquid i sòlid a l’arribada a meta.
Entrega de diploma per a tots els equips arribats a meta.
Entrega de medalla per a tots els equips nens/es arribats/es a meta.
Foto oficial al photocall del #TFM2021 per a tots els equips arribats a meta.
Bossa corredor per a cada equip.
2 samarretes Trailet 2021 (per adult i per a nen/a).
Speaker i música d’ambient.

.full-width-60c4e95c7fa6e { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--60c4e95c7fa6e { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/wp-content/uploads/2018/02/trailet2019.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }