Comunicat cancel.lació TFM 2020

Benvolguts/ benvolgudes corredors/ corredores,

Suposo que ja fa dies que temeu rebre aquest comunicat… Nosaltres també fa dies que intuïm que us l’haurem d’enviar i hem intentat per tots els mitjans evitar-ho, però no ha estat possible.

Lamentem comunicar-vos, doncs, que l’organització del Trail Fonts del Montseny, juntament amb l’Ajuntament de Viladrau, Sponsors i Col.laboradors, hem decidit cancel·lar la 6a edició de la nostra cursa, que havia de tenir lloc el dissabte 4 de juliol de 2020 a Viladrau.

Els motius són obvis: no sabem exactament quina serà la situació provocada per la pandèmia del coronavirus a principis de juliol però en canvi tenim la certesa que la nostra cursa no podrà celebrar-se amb normalitat i molt menys envoltada de l’ambient festiu que mereix i que sempre l’ha caracteritzat. Estem intentant buscar una altra data del 2020 per reubicar el TFM però és més que probable que l’haguem de posposar al juliol de l’any 2021.

Pel que fa als corredors/es que ja us havíeu inscrit a la cursa, teniu dos opcions:

  1. Demanar el reemborsament de l’import íntegre de la inscripció (mitjançant el nostre correu info@trailfontsdelmontseny.com).
  2. No reclamar el reemborsament i reservar inscripció per a la propera edició del TFM.

D’aquí uns dies contactarem amb els inscrits/ es per procedir d’una de les dues maneres.

Dit això, no ens queda res més que donar-vos les gràcies per la comprensió, enviar-vos molts ànims a tots i desitjar-vos salut i paciència.
Segur que ben aviat podrem tornar a córrer per les muntanyes!

L’organització Trail Fonts del Montseny

footer_bejarae

.full-width-60c4e687e5e56 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--60c4e687e5e56 { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/wp-content/uploads/2020/04/fonsComunicat.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }