Trail Fonts del Montseny 2018
#TFM 2018

Benvolguts/ benvolgudes corredors/ corredores,
La 4a edició del TFM ja és aquí!

La convocatòria tindrà lloc el dissabte 7 de juliol de 2018 a Viladrau i compta amb diverses novetats que us resumim a continuació:

El TFM2018 presenta quatre distàncies. Les tres habituals – 29 Km (el TRAIL), 19 Km (la MITJA) i 3 Km (el TRAILET) – i una novetat: la cursa de 9 Km (la PIM PAM).

Des de l’organització seguim treballant per acabar de perfilar els recorreguts i millorar-los, sempre tenint en compte els vostres comentaris sobre les edicions anteriors:

  • A les dues curses més llargues, per exemple, hem reduït tram de pista i hem incrementat el trajecte per corriols.
  • La “Pim Pam”, en canvi, té un recorregut gairebé íntegre per pista i és fàcil i ràpida i té poc desnivell, doncs està pensada per a què els corredors amb menys experiència puguin participar a la festa que representa per nosaltres cada edició del Trail Fonts del Montseny.
  • Al Trailet també li hem afegit un punt d’èpica allargant molt breument la distància i sortejant aigua i pedres en un tram nou per la riera. Però no us espanteu: segueix tenint la mateixa filosofia i sent apte per als nens acompanyats d’un adult.

Com ja sabeu, des del TFM volem contribuir a les tasques de manteniment, conservació i millora del Parc Natural del Montseny i per això l’any passat vam iniciar el projecte solidari “Entre tots millorem el Parc”. Gràcies a les donacions (lliures i personals) que vàreu fer molts de vosaltres durant la inscripció de la 3ª edició, juntament amb la quantitat igualada per l’organització i la implicació de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona, es van recaptar 845 €. Aquesta quantitat ens va permetre remodelar la Font de l’Arimany, una de les fonts que hi trobem dins Parc Natural. I volem continuar amb aquesta iniciativa, ja que ens sembla bonic i just contribuir a la millora del nostre entorn.

Esperem tornar a comptar amb la vostra participació. Si ja teniu el #TFM18 marcat al vostre calendari, aprofiteu els preus promocionals i inscriviu-vos quant abans!

Gràcies per la vostra atenció i fins aviat,
L’organització del Trail Fonts del Montseny.

*Podeu seguir-nos a Twitter, Facebook i Instagram

.full-width-62c19ff094fc6 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--62c19ff094fc6 { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/2018/wp-content/uploads/2018/02/interior_Robert_02_TFM2018.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }