Entre tots millorem el Parc

Aprofitant la 3ª edició del TFM, varem presentar-vos el projecte solidari “Entre tots millorem el Parc”, una iniciativa que ens va fer i ens fa molta il·lusió dur a terme i que ja avui és una realitat.

Des del TFM voliem contribuir a les tasques de manteniment, conservació i millora del Parc Natural del Montseny.

Gràcies a les donacions (lliures i personals) que vareu fer molts de vosaltres en el moment de la inscripció de la 3ª edició, i juntament amb la donació igualada per l’organització, l’implicació de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona, varem recaudar fins a 845€, una quantitat que ens ha permès iniciar el projecte, remodelant en aquesta primera tasca, la Font de l’Arimany, una de les fonts que hi trobem dins Parc Natural. La font passava desapercebuda entre matolls i esbarzers i l’ aigua no sortia pel broc, sinó que es filtrava per les pedres de darrera degut segurament a les fortes nevades del 2012.

Esperem sigui la primera de moltes tasques a realitzar, fonts, camins o altres àmbits de millora. A la font li hem posat una placa on es llegeix l’agraïment a tots els que ho han fet posible.
Gràcies a tothom. Seguim!

.full-width-62c1af06801fc { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--62c1af06801fc { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/2018/wp-content/uploads/2018/02/interior_Robert_02_TFM2018.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }