El Trailet (2,7 Km 90 D+)

Gaudeix d’una cursa diferent, on els més petits acompanyats d’un adult, podreu compartir l’ambient del Trail Fonts del Montseny.

Trailet TFM 2018

FITXA TÈCNICA

Distància: 2,7 km
Desnivell positiu: 88 m
Desnivell negatiu: 93 m
Altitud màxima: 826 m
Altitud mínima: 738 m
Ruta:  Circular amb sortida i arribada a la Plaça Major de Viladrau
Hora sortida: 18:30h (Plaça Major de Viladrau)
Hora arribada últim corredor/a: 18:30 h (Plaça Major de Viladrau)
Temps màxim: 30min
Places: 160 corredors

DESCRIPCIÓ

El III Trailet Fonts del Montseny és un recorregut dissenyat per als més petits, nenes i nenes de 6 a 12 anys acompanyats per un adult. A l’igual que les altres curses, el Trailet tindrà la sortida i arribada a la Plaça Major de Viladrau.

 

Al Trailet hi poden participar fins un màxim de 80 equips formats per equips de 2 corredors: un adult i un menor. Els 2 portareu el mateix dorsal i els 2 tindreu la samarreta del III Trailet Fonts del Montseny. El dorsal és recollirà el mateix dia de la cursa (pròximament us donarem més informació).

 

El circuit està pensat per passar una bona estona amb els més petits i perquè aquests es puguin sentir protagonistes i es vegin representats com si fóssin a la cursa dels adults: amb el mateix ambient a la sortida i a l’arribada, fins creuar la catifa vermella i l’Arc d’arribada.

El Trailet combina diferents tipus de terrenys en el seu recorregut: els primers metres són d’asfalt, després la pista de baixada és de sorra, el sender de l’Oreneta, per arribar a la riera on haureu de sortejar-la entre pedres per a no mullarse. Després pujareu pel corriol que bordeja i travessa la segona riera (amb fang i força vegetació. Compte amb les ortigues!) i la pujada que comença amb la gespa dels Vernets, després les escales i per finalitzar, l’empedrat del carrer Rectoria.

ALTRES

Tindreu líquid i sòlid a l’arribada a meta.
Entrega de diploma per a tots els equips arribats a meta.
Foto oficial al photocall del #TFM2018 per a tots els equips arribats a meta.
Bossa corredor per a cada equip.
2 samarretes Trailet 2018 (per adult i per a nen/a).
Speaker i música d’ambient.

INSCRIPCIONS FEBRER 2019
.button-62c1a4bced415 { margin-bottom: 15px; margin-top: px; min-width: 0px !important; }
.full-width-62c1a4bceb307 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--62c1a4bceb307 { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/2018/wp-content/uploads/2018/02/fonsTrailet2018.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }