LES FONTS DELS RECORREGUTS

Entendreu de seguida el perquè del nom de la cursa. Una de les singularitats del Trail Fonts del Montseny és el seu recorregut que a més de les panoràmiques espectaculars que ens regala i el seu variat i exigent terreny, passa per múltiples fonts que aquesta muntanya ens dóna gràcies als aqüífers que conté. En trobareu 9 a la cursa curta i fins a 19 a la cursa llarga.

Segurament no trobareu una cursa amb tants “avituallaments”!

Si voleu saber a quin quilòmetre us les trobareu, conèixer més a fons la seva història, curiositats… aqui trobareu tota la informació necessària.

.button-63343fbe9de49 { margin-bottom: 15px; margin-top: 0px; min-width: 0px !important; }
.button-63343fbe9e24e { margin-bottom: 15px; margin-top: 0px; min-width: 0px !important; }
OSCAR FARRERONS
Tot el contingut referent a les fonts (textos i fotografies) ha estat facilitat per l’Oscar Farrerons, un amant de la natura i del Montseny en general, però que s’ha convertit en un gran expert en aquesta temàtica.
Si voleu profunditzar més podeu accedir a la seva pàgina web www.fontsdeviladrau.jimdo.com o inclús comprar el seu llibre “El Paradís del Montseny”, un autèntic pou d’informació.
Des d’aquí el nostre agraïment a l’Oscar.
.full-width-63343fbe9acff { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--63343fbe9acff { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/2016/wp-content/uploads/2015/02/bg1900_Miquel.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }