GRÀCIES I FELICITATS!

Benvolguts/ benvolgudes participants,

Després de la “ressaca” de la segona edició del Trail Fonts del Montseny, un any més volem agrair-vos sincerament la vostra participació i l’haver apostat per una cursa encara nova i, per tant, encara desconeguda per a molts corredors de muntanya.

Per a nosaltres aquest trail és un somni de molts anys per fi fet realitat. Hem posat la mateixa il·lusió que a la 1ª edició, potser més i tot, moltes hores i molt esforç en l’organització d’aquest esdeveniment esportiu, i estem molt contents del seu resultat. Sumant els participants de les tres curses, més de 1000 corredors vau creuar la línia de sortida, dels quals 924 vàreu ser finishers, moltes felicitats! I tot sense pràcticament cap incident.

Aquest any a la línia de sortida vàrem sentir diversos comentaris del tipus: “Jo ja hi vaig venir l’any passat i no me la perdo per res del món. De les millors!”. O “Aquí estem! Ens han parlat molt i molt bé d’aquesta cursa”. A l’arribada, molts de vosaltres també ens vàreu dedicar paraules de lloança i, com podeu comprendre, sentir-les ens omple d’orgull i de ganes de seguir treballant per a futures edicions.

Enguany comptàvem amb l’experiència de la 1a edició (amb els seus pros i contres) però és evident que encara hi ha moltes coses a millorar. No tot han estat comentaris positius i lloances, també hi ha hagut crítiques i ens heu assenyalat alguns aspectes que cal perfeccionar. Encara que han estat comentaris molt minoritaris, per a nosaltres són un estímul per seguir treballant i millorant, encara més si volem ser un referent dins del món de les curses de muntanya. Per donar-vos l’oportunitat de comunicar-nos suggeriments, idees i opinions, d’aquí uns dies us arribarà una breu enquesta que us agrairíem molt que contestéssiu. Per la nostra banda, procurarem tenir en compte tots els comentaris de cara a l’edició 2017.

Volem agrair una vegada més el suport de l’Ajuntament de Viladrau, de la Diputació de Barcelona, del Parc Natural del Montseny, del Consell Comarcal d’Osona, dels propietaris, dels patrocinadors (Powerade, Compressport, Inverse, Cervesa del Montseny i Barrabes), del Diari Sport, del Dr. Jaume Boadas, dels col·laboradors (Aigua de Viladrau, RS Sport, Editorial Alpina, Casa Tió, Centre Excursionista Keda ½ hora, Grup Ganduls, Esports Nabes, NonStopRun, Club Viladrau) i en especial el de la Noemi Puig, i el dels més de 120 voluntaris (feina impressionant i impagable): Sense tots vosaltres, el Trail Fonts Del Montseny no seria una realitat.

De nou moltes gràcies i fins ben aviat,

L’organització 2a edició del Trail Fonts del Montseny 2016

footer_bejarae

.full-width-63345154d9e14 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--63345154d9e14 { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/2016/wp-content/uploads/2015/02/bg1900_Miquel.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }