CURSA CURTA

Gaudeix d’una cursa pel Parc Natural del Montseny que et deixarà fascinat, tant pels seus paratges com pel seu variat recorregut.

cursa curta TFM 2016

DESCRIPCIÓ

Un recorregut amb una distància perfecte per als qui esteu començant amb les curses de muntanya. Bona part del recorregut es pot fer corrent, encara que ens trobarem a partir del km 3 i mig aproximadament amb una pujada molt exigent d’uns  6 kms, sent el tram amb el desnivell més elevat de Sant Segimón a Sant Miquel dels Barretons.

És un recorregut molt interessant per a aquells que ja esteu bregats en muntanya, si t’hi poses seriosament, acabaràs mort! Un molt bon entrenament si estàs preparant una marató o un ultra.

Casi tot el recorregut discorre pel Parc Natural del Montseny, sortint des de Viladrau fins arribar al Molí espatllat. Senders i pistes combinant terreny plà i baixades, fins arribar al Mas de La Sala. A partir d’aquí us trobareu la pujada comentada anteriorment, pujant i pujant fins arribar a la Font de Matagalls per anar a buscar el Turó Gros del Pujol (amb fantàstiques panoràmiques. Des d’aquest turó podrem veure Viladrau, el Pic de Matagalls i les Agudes). Del Turó fareu una baixada molt tècnica (a veure qui no cau de cul) fins arribar al Plà de Malataup, després direcció Can Bosch, Molins i Viladrau.

Us trobareu tot tipus de vegetació: primer pistes bordejant la Riera Major amb alzines i pollancres, després els boscos de castanyers de l’Erola a Sant Segimón, la roca del pujador de Barretons, els colls i turons amb les seves fagedes, baixades per corriols on no et veuràs els peus, només fulles de castanyer i faig, la sorra de les pelades… en resum, un recorregut molt recomanable!

FITXA TÈCNICA

Distància 16,95 km

Desnivell positiu: 1.1150 m

Desnivell negatiu: 1.150 m

Altitud màxima: 1.570 m

Altitud mínima: 740 m

Ruta: Circular amb sortida i arribada a la Plaça Major de Viladrau

Hora sortida: 9h

Temps màxim: 5h

Temps del guanyador TFM 2015: 1h 53min (M) i 2h 33min (F)

RECORREGUT

PERFIL

perfil cursa Curta tfm 2016

Si vols veure el recorregut o el perfil de la cursa amb més detall accedeix a wikiloc. També podràs descarregar-te el track.

.button-616b74a84962d { margin-bottom: 15px; margin-top: 0px; min-width: 0px !important; }

FISONOMIA

Plaça Major > Font Oreneta > Liquats Vegetals > Molí Bell > Camí La Sala > La Sala > La Sala Nova > L’Erola > Sant Segimón > Sant Miquel de Barretons > Turó del Pujol > Les Pelades > Plà Malataup > Camí Riera de l’Erola > Can Bosch > Molins > Molí Vell > Els Vernets > Plaça Major.

.full-width-616b74a844456 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--616b74a844456 { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/2016/wp-content/uploads/2015/02/bg1900_Miquel.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }