Trail Fonts del Montseny 2022
#TFM2022

Benvolgut/ benvolguda corredor/ corredora,
Com cada any, la 7a edició del TFM tindrà lloc el primer dissabte de mes, el dissabte 2 de juliol.

Tot i que no ens acabem de treure la dichosa pandèmia de sobre, sembla ara si, que pel juliol la tindrem bastant oblidada. Tornarem a fer la sortida i arribada des de la Plaça Major i mantindrem els exigentrs recorreguts de la darrera edició. Poc a poc us anirem informant de totes les novetats i actualitat de la 7ª edició.

Com a novetat, aquest any estem dins el circuit de la COPA OSONING TRAIL RUN, el campionat de curses de muntanya de la comarca d’Osona.
Per part nostra, tornem un any més amb moltes ganes, de tornar a celebrar la festa del #TFM i de veure-us de nou fent el cabra per les muntanyes.

Res més. Esperem tornar a comptar amb la vostra participació i veure’ns molt aviat. Marqueu el #TFM2022 en el vostre calendari i aprofiteu per fer la inscripció com més aviat millor, trobareu uns preus promocionals de sortida molt atractius.

Gràcies per la vostra atenció i fins aviat,

L’organització del Trail Fonts del Montseny

Pots seguir-nos a Twitter, Facebook i Instagram. Trobaràs l’enllaç al peu de la pàgina.

.full-width-6386091baba61 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--6386091baba61 { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/wp-content/uploads/2020/02/SuperRoberto.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }