Trail Fonts del Montseny 2020
#TFM 2020

Benvolgut/ benvolguda corredor/ corredora,
La 6a edició del TFM ja és aquí.

Aquest any el TFM serà una de les proves puntuables per a la COPA OSONING TRAIL RUN, el nou campionat de curses de muntanya de la comarca d’Osona, on s’han triat 5 de les carreres més emblemàtiques del territori.

Esperem tornar a comptar amb la teva participació. Si ja tens el # TFM2020 marcat en el teu calendari, aprofita els preus promocionals i inscriu-te com més aviat millor!

Com ja saps, des del TFM volem contribuir a les tasques de manteniment, conservació i millora de Parc Natural de Montseny i per això fa tres anys vam iniciar el projecte solidari “Entre tots millorem el Parc”. Volem continuar amb aquesta iniciativa, ja que ens sembla bonic i just contribuir a la millora del nostre entorn. Trobaràs més informació a la pàgina Entre tots millorem el Parc.

Gràcies per la teva atenció i fins aviat,
L’organització del Trail Fonts del Montseny.

Pots seguir-nos a Twitter, Facebook i Instagram. Trobaràs l’enllaç al peu de la pàgina.

.full-width-6004381c5a78c { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--6004381c5a78c { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/wp-content/uploads/2020/02/SuperRoberto.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }