Trail Fonts del Montseny 2019
#TFM 2019

Benvolguts/ benvolgudes corredors/ corredores,
La 5a edició del TFM ja és aquí!

La convocatòria tindrà lloc el dissabte 6 de juliol de 2019 a Viladrau i presenta les quatre distàncies ja consolidades: el Trail (29 Km), la Mitja (19 Km), la Pim Pam (9 Km) i, per als més joves, el Trailet (2,7 Km).

Per celebrar aquesta cinquena edició, t’hem preparat les següents novetats:

1.
Pau Capell, campió del món d’ultratrail 2018, és el convidat d’honor d’aquesta edició del TFM i correrà el Trail. A més, el Pau participarà al Campus Trailrun TFM per a nens i nenes de 9 a 14 anys que organitzem conjuntament. Aquest campus tindrà lloc a Viladrau entre el 30 de juny i el 6 de juliol i inclou jornades d’entrenament de trailrunning, activitats lúdiques i esportives, xerrades, l’estança i la manutenció. El campus finalitza el 6 de juliol amb la participació de tots els inscrits al Trailet (2,7 Km) o la Pim Pam (9 Km).

2.
També, com a activitat paral·lela, el 5 de juliol, el Pau Capell i l’Enric Violan oferiran una xerrada de podologia esportiva per curses de muntanya.

3.
Una altra novetat és que ens hem estirat més amb els premis! N’hi haurà per als primers tres classificats de totes les categories, i tots els nens que corrin El Trailet rebran una medalla i un diploma personalitzat.

Com ja saps, des del TFM volem contribuir a les tasques de manteniment, conservació i millora del Parc Natural del Montseny i per això fa dos anys vam iniciar el projecte solidari “Entre tots millorem el Parc”. Volem continuar amb aquesta iniciativa, ja que ens sembla bonic i just contribuir a la millora del nostre entorn. Trobaràs més informació a la pàgina Entre tots millorem el Parc.

Esperem tornar a comptar amb la teva participació. Si ja tens el #TFM2019 marcat al teu calendari, aprofita els preus promocionals i inscriu-te com més aviat millor!

Gràcies per la teva atenció i fins aviat,
L’organització del Trail Fonts del Montseny.

Pots seguir-nos a Twitter, Facebook i Instagram. Trobaràs l’enllaç al peu de la pàgina.

.full-width-5e2f0240cc525 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--5e2f0240cc525 { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/wp-content/uploads/2019/02/Roberto_TFM2019.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }