L’ORGANITZACIÓ

Els organitzadors del Trail Fonts del Montseny compartim una gran afició a l’esport i a la natura i un fort vincle personal i sentimental amb Viladrau i el seu entorn.

Després de participar a innumerables curses de muntanya i de gaudir d’aquest esport a l’aire lliure en diverses localitzacions d’arreu del món, vàrem coincidir en què organitzar un esdeveniment esportiu d’aquesta naturalesa al Montseny, aprofitant l’entorn privilegiat amb què compta aquest indret, seria una gran experiència tant per als que som de la comarca com per als corredors d’altres indrets.

L’objectiu del Trail Fonts del Montseny  és oferir una experiència esportiva de gran qualitat —que transcorre per un paisatge natural ric, variat i inspirador—, i unir-la a les possibilitats lúdiques i culturals de Viladrau i de la comarca d’Osona. Per descomptat, volem fer-ho des del major rigor organitzatiu i el major respecte pel medi ambient.

El Trail Fonts del Montseny és doncs un somni fet realitat, que ja està a punt de celebrar la seva 8ª edició, del que esperem que els participants gaudiu tant com nosaltres.

L’organització Trail Fonts del Montseny

footer_bejarae

.full-width-6693bbdc710be { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--6693bbdc710be { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/wp-content/uploads/2020/02/SuperRoberto.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }