SORTEIJOS TFM 2015

Ja tenim els guanyadors dels dos sorteijos!

El guanyador del PACK DE “TRAIL TURÍSTIC” + UN VAL DE MATERIAL ESPORTIU és  Josep Mª Gual Terradellas.

El guanyador d’unes SABATILLES LASPORTIVA MODEL ANAKONDA és Javier Almela Oller.

Moltes felicitats als 2!!

ELS SORTEJOS:

SORTEGEM UN PACK DE “TRAIL TURÍSTIC” + UN VAL DE MATERIAL ESPORTIU!

Simplement envia’ns el teu nom i email, i entraràs automàticament en el sorteig del pròxim més de juny, on podràs aconseguir GRATIS un val de material esportiu valorat en 150 euros (*) i un dels nostres packs de trail turístic per a 2 persones! Tens fins el 25 de juny a les 23:59 per participar.

PACK DE “TRAIL TURÍSTIC”

T’esperem la nit del dissabte 4 de juliol. Sopar, habitació i esmorzar pel dia següent al Xalet de la Coromina,  un dels hotels més luxosos de Viladrau…  GRATIS per a 2 persones!

VAL DE MATERIAL ESPORTIU

(*) Si el guanyador del sorteig està inscrit a la cursa, l’import del val de Barrabés (una de les millors botigues especialitzades en esport i muntanya) será de 150 euros. Si el guanyador no està inscrit a la cursa, el valor del val será de 50 euros. Ja ho saps, inscriu-te!

SORTEGEM UNES SABATILLES L’ESPORTIVA MODEL ANAKONDA GENTILESA D’ESPORTS NABES!

Sortegem unes sabatilles La Sportiva Spain Anakonda entre tots els inscrits al #TFM2015.

.full-width-61e6c23a5e0b7 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--61e6c23a5e0b7 { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/wp-content/uploads/2014/08/Sorteig_bg1900_JordiG.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }