GRÀCIES I FELICITATS, FINISHERS!

Benvolguts/ benvolgudes participants,

Després de la “ressaca” de la primera edició del Trail Fonts del Montseny, volem agrair-vos sincerament la vostra participació i l’haver apostat per una cursa nova i, per tant desconeguda, i haver-ho fet amb tant “bon rotllisme”, entusiasme i respecte per la muntanya.

Per a nosaltres aquest trail és un somni de molts anys per fi fet realitat i, a més, estem rebent molts comentaris i molt positius, cosa que ens anima enormement i ens dóna força per començar a dissenyar noves convocatòries. Hem posat molta il·lusió, moltes hores i molt esforç en l’organització d’aquest esdeveniment esportiu, i estem molt contents del seu resultat: 800 inscrits i 751 participants a la línia de sortida, dels quals 731 heu estat finishers tot i la brutal onada de calor del 5 de juliol, i sense pràcticament cap incident.

No obstant això, és evident que hi ha moltes coses a millorar! Ja ens heu fet arribar alguns suggeriments, com per exemple millorar la visibilitat de la cinta de marcatge a la distància curta (tram de fons de Cims a Turó del Pujol), evitar les matadores escales del final del recorregut o avançar l’horari de sortida. Volem prendre nota de tot el que creieu que es pot millorar, així que pròximament us arribarà una petita enquesta per a què ens pugueu enviar els vostres comentaris, que procurarem tenir en compte de cara a futures edicions del Trail Fonts del Montseny: volem ser un referent de cursa de muntanya, però sense vosaltres és impossible!

De nou moltes gràcies i fins ben aviat,

L’organització 1a edició del Trail Fonts del Montseny 2015

footer_bejarae

.full-width-61e6be2ee2812 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--61e6be2ee2812 { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/wp-content/uploads/2015/02/bg1900_Miquel.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }