CURSA CURTA

Gaudeix d’una cursa pel Parc Natural del Montseny que et deixarà fascinat, tant pels seus paratges com pel seu variat recorregut.

DESCRIPCIÓ

El recorregut perfecte per als qui esteu començant amb les curses de muntanya (i us ho voleu prendre amb calma). Bona part del recorregut es pot fer corrent, encara que ens trobarem a partir del km 3 i mig aproximadament amb una pujada molt exigent d’uns  6 kms, sent el tram amb el % més elevat de Sant Segimón a Sant Miquel dels Barretons.

Però també és un recorregut molt interessant per a aquells que ja esteu bregats en muntanya, si t’hi poses seriosament, acabaràs mort! Un molt bon entrenament si estàs preparant una marató o un ultra.

Casi tot el recorregut discorre pel Parc Natural del Montseny, sortint des de Viladrau fins arribar al Molí espatllat. Senders i pistes combinant terreny plà i baixades, fins arribar al Mas de La Sala. A partir d’aquí us trobareu la pujada comentada anteriorment, pujant i pujant fins arribar a la Font de Matagalls per anar a buscar el Turó Gros del Pujol (amb fantàstiques panoràmiques. Des d’aquest turó podrem veure Viladrau, el Pic de Matagalls i les Agudes). Del Turó fareu una baixada molt tècnica (a veure qui no cau de cul) fins arribar al Plà de Malataup, després direcció Can Bosch, Molins i Viladrau.

Us trobareu tot tipus de vegetació: primer pistes bordejant la Riera Major amb alzines i pollancres, després els boscos de castanyers de l’Erola a Sant Segimón, els colls i turons amb les seves fagedes, baixades per corriols on no et veuràs els peus, només fulles de castanyer i faig, la sorra de les pelades… en resum, un recorregut molt recomanable!

FITXA TÈCNICA

Distància 17,834 km

Desnivell positiu: 1.020 m

Desnivell negatiu: 1.020 m

Altitud màxima: 1.567 m

Altitud mínima: 730 m

Ruta: Circular amb sortida i arribada a la Plaça Major de Viladrau

Hora sortida: 9:20 h

Temps màxim: 6h

RECORREGUT

PERFIL

Si vols veure el recorregut o el perfil de la cursa amb més detall accedeix a wikiloc. També podràs descarregar-te el track.

El recorregut ha estat millorat i modificat lleugerament (6/07/15).

.button-61e6cad457e8a { margin-bottom: 15px; margin-top: 0px; min-width: 0px !important; }
.button-61e6cad458405 { margin-bottom: 15px; margin-top: 0px; min-width: 0px !important; }

FISONOMIA

Sortida de la Plaça Major de Viladrau > Font de l’Oreneta > Els Molins > La Sala > La Sala nova > L’Erola > Turó de l’Oratori > Sant Segimón, Sant Miquel dels Barretons > Coll Saprunera > Font del Matagalls > Turó Gros del Pujol > Plà de Malataup > Can Bosch > Els Molins > El Molí Vell > El Torrent > Els Vernets > Arribada a la Plaça Major de Viladrau

.button-61e6cad458a74 { margin-bottom: 15px; margin-top: 0px; min-width: 0px !important; }
.full-width-61e6cad451384 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--61e6cad451384 { background-image:url(http://www.trailfontsdelmontseny.com/wp-content/uploads/2015/02/bg1900_Miquel.jpg); background-position:left top; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }